Cultuurpassen bij de Voedselbank

Als klant van de voedselbank kunnen u en uw gezinsleden gebruikmaken van een eigen cultuurpas. Hiermee heeft u gratis toegang tot musea, bioscopen en andere culturele instellingen in Utrecht.

De pas krijgt u van de coördinator van uw voedselbank. Daar zitten ook een brief en folder met meer informatie bij. Welke partijen meedoen leest u in deze folder.

Zien we u snel in een van de Utrechtse musea of filmhuizen? Wij wensen u heel veel plezier met uw pas.

Kom en geniet van de volgende uitjes

In onze nieuwsbrief van februari vind je meer informatie over deelnemende organisaties. Hier onder vind je een kleine selectie uit het aanbod. 

Doe de speurtocht!

Ga op onderzoek in de Sterrenwacht. Bij de balie ligt de speurtocht Voetzoekertjes voor je klaar. Een alien was laatst op bezoek in Sonnenborgh. Je ziet z’n voetjes nog dwars door het museum. Zie jij waar hij allemaal is geweest? Voetzoekertjes is voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar.

Kijk hier voor meer informatie. 

Lente uitjes

Voor alle kinderen is er wat leuks te beleven in Theater Kikker.

Voorstelling TimTim voor kinderen vanaf 2 jaar. Met humor en magie. Houdt je peuter van veel liedjes, grappig geruzie en een goed einde? Ga dan naar BullyBully.  Als je met je kleuter naar Robin Hood kijkt, beleef je een grappige poppenvoorstelling met veel muziek. Over eerlijkheid, goed en kwaad.

Voor kinderen vanaf 6 jaar is er de familievoorstelling Het Zwanenmeer. Je herkent het beroemde ballet en het sprookje De Wide Zwanen. En er is meer.

Kijk op de website van Theater Kikker wanneer precies de voorstellingen zijn. 

Captain Nova

Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een gevolg van het tijdreizen: Nova wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Wie luistert er nog naar haar? Voor kinderen vanaf 9 jaar.

Kaartjes kun je al een paar dagen voor de voorstelling bij de kassa ophalen.